Seramiksan Unicera'da

23 Ocak 2015 Cuma

Tüm Haberler

Seramik sektörünün öncü markası Seramiksan,  24 Şubat - 28 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 27. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni ürünlerini 27. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergiliyor. 

Tuğla desenli karolar ile  mermer görünümlü ve ahşap desenli karolar, beton etkisini yansıtan karo tasarımları Unicera 2015'te Seramiksan 'ın dikkat çekecek başlıca tasarımlarından olacak. 

Mermer ve Doğal Taş Efektleri 

Seramiksan'ın sergileyeceği yeni karo serilerinde dünya mermerlerinden ilham alınarak yaratılan iddialı mermer karakterlerinin aksine çok ince damarlı ve noktasal görünümüyle sakin kişiliklere yönelik dingin ve durağan mekanlar yaratmak isteyenleri hedefliyor. 

Onyx stres alıcı özelliğe sahip onyx taşının ruhunu seramikle buluştururken büyük kristal dokuların birleşmesiyle oluşan mermerin görsel zenginliğini karoya taşıyor. 

Eskitilmiş görüntüye sahip Grunge serisi, farklı renk alternatifleriyle gösterişten uzak doğal bir görünüm sunuyor.  

Yeni Vitrifiye Koleksiyonu: Luna, Silva ve Natura

Modern tasarımlı vitrifiye serileri ile fark yaratan Seramiksan, yeni serileri Luna, Silva ve Natura'yı da Unicera da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. 

Unicera Fuarı’nın Türk seramik sektörünün uluslararası rekabet gücünü sergilediği en önemli platformlardan biri olduğuna dikkat çeken Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, “Unicera, Türk seramik sektörünün lokomotiflerinden biri. Dünya seramik sektörüne İstanbul’u bir cazibe merkezi haline getirebilmek için biz sektör profesyonellerine ve fuarlara büyük görevler düşüyor. Seramiksan olarak biz her yıl fuar öncesinde önemli bir hazırlık yapıyor, portföyümüzü yeniliyor, yeni ürünlerimizi sezona hazırlıyoruz. 2015 Unicera Fuarı'nda trendi takip eden çanak ve flat lavabolar, rimles klozetler ve daha bir çok yeni modelimizi tüketicinin beğenesine sunacağız. Yer karosu, duvar karosu, sırlı granit, teknik granit cephe kaplaması olarak geliştirmekte olduğumuz yeni seramiklerimiz de yine fuarda tüketicinin beğenisine sunulacaktır. Bunlar arasında tuğla desenli karolar ile birlikte mermer görünümlü ve ahşap desenli karolar, beton etkisini yansıtan karo tasarımları Unicera 2015'teki serilerimizde yer bulacak. Bu yıl da Unicera’da inovatif ürün gamımızla Türk seramik sektörünü temsil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. 

Seramiksan Unicera
Salon: 6 Stand: 619-620
 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara