Seramiksan Bayileri Fas'da Buluştu

19 Ocak 2015 Pazartesi

Tüm Haberler

Seramiksan satış yöneticilerinin  katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, Seramiksan bayileri Kuzey Afrika'nın doğal güzellikleri, kültürü ve farklı coğrafyası ile son dönemin en çok dikkat çeken ülkesi olan Fas'ta başarılı geçen 2014 yılının yorgulunluğunu attı.

Seyahat boyunca katılımcılar Kuzey Afrika'nın populer ve egzotik ülkelerinden biri olan Fas'ın en önemli şehirlerinden Kazablanka ve Marakeş'i doyasıya gezerken, ülkenin Atlas Okyanusu kıyısındaki turistik sahil kenti Essaouira'yı ziyaret ederek Atlas Dağları'nı da görme şansını yakaladı.

Gezinin son günü Marakeş Atlas Medina Hotel de yapılan toplantıda Seramiksan Satış Müdürü M.Süreyya Çağlar, Seramiksan' ın markalaşma ve  kurumsallaşma ile ilgili yapmış olduğu çalışmaları ve bunların sonuçlarını  katılımcı bayilerle paylaştı.

Ayrıca Seramiksan'ın İtalya' da satın aldıgı Avrupa' nın en önemli üreticilerinden biri olan Rondine Group ve Rondine Ceramica ile ilgili  bilgiler verdi.   

Seramiksan Vitrifiye fabrikası müdürü Selami Tek  2015 yılında  vitrifiye ürün portföyüne giren yeni  ürünlerin tanıtımını yaptı.

Bunun  yanısıra mevcut ürünlerin son kullanıcılara ve tesisatçılara  sağladığı kolaylıklar ve avantajlar ile ilgili  katımlıcıları bilgilendirdi. 

Seyahatte ayrıca Seramiksan' ın Marka Danışmanı Prof. Dr. Ali Atıf  Bir tarafından bayilere yönelik 'Dijital Dünyada Satış Yöntemleri' konulu bir eğitim verildi.

Seramiksan Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar; ''Yılın başında belirlediğimiz satış hedeflerine ulaşan şirketimiz ve başarıda en büyük pay sahibi olan bayilerimizin yüksek performanslarını, Seramiksan olarak bir yurtdışı seyahat organizasyonu düzenleyerek ödüllendirmek istedik. Oldukça keyifli geçen bu seyahatin, başarılıyla geçen yorucu bir yılın ardından hepimize moral ve motivasyon sağladığına inanıyorum." dedi. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara