Seramiksan’ın, Mersin’de ki yeni bayisi Mertaş İnşaat Açıldı.

19 Ekim 2019 Cumartesi

Tüm Haberler

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, bayileri ile Türkiye çapında müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan’ın, Mersin Yenişehir’ de ki  yeni bayisi Mertaş İnşaat  düzenlenen törenle hizmete  Açıldı. 

19 Ekim  Cumartesi  günü gerçekleşen açılış törenine;  Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar,  Seramiksan Yöneticileri,  firma sahibi Ramazan Acar ve çok sayıda davetli katıldı.

Seramiksan,  Mersin Yenişehir’de açılan yeni mağazası  Mertaş İnşaat  ile  1000 m2 kapalı alan, 600 m2 açık alana sahip yeni showroomunda ,  estetik ve tasarımı bir araya getiren seramik ve vitrifiye ürünlerini tüketici ve profesyoneller ile buluşturacak.

Mertaş İnşaat firma sahibi Ramazan Acar’ı  tebrik eden Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “Yeni bayimiz Mertaş İnşaat   ile başlayan işbirliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum. Anadolu’da bayi ağımızı genişletmemizi sağlayan yeni mağazamızla, müşterilerimize ulaşarak ürünlerimizi buluşturduğumuz için gururluyuz. Mertaş İnşaat’a  bol kazançlı günler diliyorum.  Seramiksan olarak Türkiye çapında bayi ağımızı genişleterek koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizi bayilerimiz aracılığıyla müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz. ” dedi. %100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikasıyla  hareket eden Seramiksan, Türkiye çapında 240’ı aşkın mağazasıyla müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara