Seramiksan Unicera'da tasarım ve teknoloji farkını sergiledi!

6 Mart 2013 Çarşamba

Tüm Haberler

Seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 25. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni ürünleriyle ziyaretçilerinin karşısına çıktı.

Doğadan aldığı ilhamla yaşam alanlarına değer katan Seramiksan, High Glossy teknolojisi ile yüksek parlaklıkta üretilen ürünleri, klasiği yeniden yorumlayan Golden ve Titan koleksiyonunu ve gerçek mermer efektini karolara taşıdığı Carrera serisini Unicera’da ziyaretçileriyle buluşturdu.

Seramiksan’ın yeni ürünlerinden en çok ilgiyi parlaklığını yıllarca koruma özelliğine sahip, ihtişamın modern yorumu olan Golden ve Titan Koleksiyonu çekti. Seramiksan; aydınlık, ferah, ışıltılı bir atmosfer yaratmak, modern ambiyanslar oluşturmak; mekâna hareketlilik katmak isteyenler için tasarladığı Mayolika, Morocco, Brecha, Alabaster, Topkapı, Pamukkale, Vintage, Crema, Kraft, Marmobianco serilerini de ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Seramik sektörünün teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla dikkat çeken markası Seramiksan, kullandığı High-Glossy teknolojisi ile yüksek parlaklıkta üretilen ürünleri, bakteri barındırmayan ve kolay temizlenebilen Nanotech ürünleri ve üç boyutlu dijital baskı teknolojisiyle tasarımda sınırları zorlayan Digiart ürünleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Doğadan aldığı ilhamla teknolojiyi buluşturan Seramiksan, ürünleriyle Unicera ziyaretçilerinden tam not aldı.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara