Mesken Yapı

26 Mart 2016 Cumartesi

Tüm Haberler

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden, Türkiye çapında 200'ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet veren Seramiksan’ın showroomlarına Manisa Mesken Yapı da eklendi.

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan bayi ağını genişletmeye devam ediyor.  Seramiksan’ın ileri teknolojisinin ve estetik tasarımlarının sergilendiği Manisa Mesken Yapı showroomun açılışı 26 Mart’da gerçekleşti. Açılış törenine davetli mimarlar, mühendisler, Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, Seramiksan yöneticileri, Mesken Yapı sahipleri Zahide Türkoğlu, Ekrem Türkoğlu ve Emin Türkoğlu katıldı.

Seramiksan, Mesken Yapı'nın 600 metrekarelik showroomunda banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Doğadan ilham alan tasarımlarla üretilen Seramiksan ürünleri, Mesken Yapı showroomunda bir arada sunuluyor.

Mesken Yapı sahipleri Zahide Türkoğlu, Ekrem Türkoğlu ve Emin Türkoğlu’nu tebrik eden Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, “Seramiksan olarak müşteri memnuniyeti ile hareket ediyoruz. Bu ilkemizi bayilerimiz aracılığıyla tüm Türkiye'de uyguluyoruz. 2015 yılının sonunda Mesken Yapı ile başlayan verimli işbirliğimizin uzun yıllar devam edeceğine ve birlikte birçok başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Mesken Yapı’ya bol kazançlı günler diliyorum.” dedi.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara