Fabrika Ziyareti

4 Aralık 2014 Perşembe

Tüm Haberler

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde ağırladı.

Seramik sektörünün öncü firmaların biri olan ve bölgesinde yarattığı artı değerler ile gelişimini sürdüren Seramiksan, sanayi üniversite işbirliğini güçlendirmek adına Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Mekatronik MühendisliğiBölümü öğrencilerini üretim tesislerinde ağırladı.

Seramiksan yöneticileri tarafından karşılanan öğrenciler, öncelikle Seramiksan showroom’unu gezerek Seramiksan’ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren karo ve vitrifiye ürünlerini inceleme fırsatı buldu. Ardından fabrika yetkilileri eşliğinde Seramiksan’ın karo ve sağlık gereçleri fabrikalarını gezen öğrenciler, üretim süreçleri hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.

Seramiksan yetkilileri ile birlikte yenen öğle yemeğinin ardından kendileri için hazırlanan sunumu izlemek üzere konferans salonuna alınan öğrenciler Seramiksan'la ilgilidaha detaylı bilgi alma şansını yakaladılar. 

Seramiksan İnsan Kaynakları Müdürü Burak Ersoy, “Seramiksan olarak sanayi – üniversite işbirliğine çok önem veriyoruz ve tesislerimizde kullandığımız ileri teknolojiyi üniversiteden öğrencilerimizle buluşturma fırsatı bulmak bizler için sevindirici" dedi.   

Günün sonunda öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirttiler.  

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara