Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyelerini ağırladı

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Tüm Haberler

Türk seramik sektörünün öncü markalarından Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev ve öğretim üyelerinden oluşan akademik heyet 28 Mayıs Çarşamba günü Seramiksan tesislerini gezdi. 10 kişilik akademik heyet Seramiksan Showroom’unu ve fabrikasını gezerek üretim ve teknolojileri hakkında bilgi aldı. 

Seramiksan Yönetim Kurulu tarafından karşılanan akademik heyet, öncelikle Seramiksan showroom’unu gezerek Seramiksan’ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren karo ve vitrifiye ürünlerini inceleme fırsatı buldu. Ardından üretim mühendisleri eşliğinde Seramiksan’ın karo ve vitrifiye üretim ve tasarım bölümlerini gezen ziyaretçiler, seramik üretim prosesleri hakkında detaylı bilgi sahibi oldu. 

Seramiksan’ın tesislerini çok beğendiklerini dile getiren Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev böyle bir gezide bulunmaktan mutlu olduğunu,  sanayi – üniversite ilişkilerinin çok önemli olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara