Seramiksan’ın yeni serisi Brecha

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Tüm Haberler

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ev dekorasyonunda klasik dokunuşları tercih edenler için Brecha’yı sunuyor. Portekiz mermerinden ilham alarak üretilen Brecha ile güçlü mermer efektini tüm yaşam alanlarına taşıyor.

‘İyi tasarım herkesin hakkı’ anlayışıyla üretim yapan Seramiksan, yeni serisiyle tasarımı evlerinize taşıyor. Klasik severlere sunduğu Brecha ile zamansızlık kavramını yaşam alanlarına yansıtıyor. Mermer, rölyef, dekor kombinasyonu ve klasik görünümü ile mekanlara şıklık katıyor. Brecha duvar ve yer karoları ve taşıdığı güçlü mermer efektiyle mekana doğal ışıltıyı getiriyor. 

      

Seramiksan doğadan aldığı ilhamı tüm detaylarıyla Brecha karoların yüzeyine yansıtıyor. Digiart tekniğiyle üretilen duvar karolarının yanı sıra yer karolarında Full Lappato (parlak) ve Natural (mat)  olarak üretilen Brecha Serisi eşsiz dokusuyla mekânlara hayat veriyor. Yer ve duvar karosu olarak kullanılan Brecha Serisi’nin kemik ve bej renk seçenekleri bulunuyor.

Banyo ve mutfak gibi ıslak zeminlerin yanı sıra tüm yaşam alanlarında kullanılabilen Brecha serisi  duvar karoları sadece 25x75 cm özel ebatta, yer karoları ise 30x60, 60x60, 30x90, 60x90 cm ebatlarında üretiliyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara