Seramiksan’ın Van bayilerinden Kazak İnşaat’tan yeni showroom

5 Temmuz 2013 Cuma

Tüm Haberler

Seramiksan yeni bayisi Kazak İnşaat’ın Mağazası Açıldı

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Seramiksan’ın Van’da faaliyet gösteren bayilerinden Kazak İnşaat, yeni showroomuyla Vanlılara hizmet etmeyi sürdürecek. Kazak İnşaat’ın yeni showroom açılış töreni 5 Temmuz’da yapıldı. Açılış Van Valisi Münir Karaoğlu, Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Serhat Baran ÖZAYDIN, Mimarlar Odası Başkanı Ünsal KESER, Seramiksan Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar ve mülki idare amirlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Türk seramik sektörünün yenilikleriyle fark yaratan markası Seramiksan’ın bayi ağı büyüyor. Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle Türk halkına “Hayatınız güzel olacak” sözünü veren Seramiksan, şimdi de ileri teknoloji ürünlerini yeni showroomuyla Vanlılarla buluşturdu. Seramiksan’ın Van bayilerinden Kazak İnşaat’ın yeni showroomu 5 Temmuz’da açıldı. 

Kazak İnşaat’ın 310 m2 kapalı alan 4000 m2 açık alanda yer alan yeni showroomunda Seramiksan’ın farklı beğenilere yönelik estetik ve teknolojik ürünleri bir araya geliyor.
Seramiksan’ın ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri tarafından büyük beğeni toplayan ileri teknolojileri; üç boyutlu baskıyla tasarımda sınırları zorlayan Digiart, mekâna görsel derinlik katan Full Lappato serileri ile granit ve trend ürünleri yeni showroomda sergileniyor. 

 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara