Seramiksan’la doğal dokunuşlar

28 Haziran 2013 Cuma

Tüm Haberler

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, yaşam alanlarında doğallığı yakalamak isteyenler için Mayolika ve Vintage serilerini sunuyor.

‘İyi tasarım herkesin hakkı’ anlayışıyla ev ve bahçe dekorasyonunda fark yaşamak isteyenlerin tercihi olan Seramiksan, doğadan aldığı ilhamı yaşam alanlarına yansıtıyor. Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Seramiksan, dekorasyonda doğal bir şıklık arayanlar için Mayolika ve Vintage serilerini sunuyor.
Sırlı porselen olarak üretilen Mayolika Serisi, Beyaz ve Motif olmak üzere iki farklı fona sahip. Doğal görünümünün yanı sıra akdenizin maviliğini, yaşam kültürünü ve güneşin enerjisini barındıran motifleriyle mekanlarda pozitif enerjiyi yakalamak çok kolay. Mayolika serisi doğal dokusuyla şıklığı evine taşımak isteyenlerin tercihi oluyor.
Tasarımı ileri teknolojiyle buluşturan Seramiksan, Vintage ile mekanlarda country şıklık ve doğal görünüm oluşturuyor. Yükselen trendler doğrultusunda ileri teknoloji ile tasarımı bir araya getirerek ürünlerini geliştiren Seramiksan’ın, mat ve doğal bir görünümü tercih edenler için ideal bir alternatif olan Vintage serisi 12x60 cm ebatlarına, bej ve colormix renk seçeneklerine sahip. 
Mayolika ve Vintage serileri banyo, mutfak, balkon, teras gibi mekanların yanı sıra tüm yaşam alanlarında kullanılabiliyor. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara