HAYAL ETTİĞİNİZ HER YERDE UNISTONE

14 Mart 2018 Çarşamba

Tüm Haberler

Türkiye’de ilk defa Seramiksan tarafından üretilen UNISTONE, 11 mm ve 20 mm kalınlığında 120 x 180 ölçülerinde üretiliyor ve istenilen şekilde kesilebiliyor, işlenebiliyor ve birden fazla desenli ürünlerle bir arada kullanılma konforu sunuyor. 

Seramiksan tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk defa üretilen UNISTONE, seramik sektöründe çığır açıyor. Yerde, duvarda, mutfak ve banyo tezgahlarında, yaşam alanlarının pek çok noktasında hayal edilen her yerde rahatlıkla kullanılmasıyla fark yaratan UNISTONE, modern tarzıyla geleceğin dünyasını şekillendiriyor. Mimar  ve tasarımcıların şık ve fonksiyonel mekanlar oluşturmalarına  imkan sağlayan UNISTONE, tüm yaşam alanlarında  inovatif  alanlar isteyenlerin tercihi oluyor.

Yaratıcı kullanıma uygun olmasıyla dikkat çeken UNISTONE, istenilen şekilde kesilebiliyor, işlenebiliyor ve birden fazla desenli ürünlerle bir arada kullanılması, hayal edilen her yerde sınırsız uygulama seçenekleriyle tasarımda sınırları kaldırıyor.

Reçine ve benzeri kimyasal bağlayıcı kullanılmadan, %100 doğal malzemeden üretilmiş olan UNISTONE, içeriğinde ve yüzeyinde insan sağlığına zararlı hiçbir madde bulundurmazken tamamının geri dönüştürebilir olmasıyla çevre sağlığına da özen gösteriyor. Hijyen anlamında da öne çıkan UNISTONE kolay temizlenebilen, yanmaz, su geçirmez, yüksek ısıya, ateşe ve dona karşı direnciyle zamana meydan okuyor. Yüzey sertliğinden dolayı aşınma ve çizilmeye karşı dayanıklılığa sahip UNISTONE, en yoğun yaya ve taşıt trafiğinde bile uzun süre kullanıma uygun. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara