Trabzon Seramik Dünyası Açılış

9 Nisan 2016 Cumartesi

Tüm Haberler

Seramiksan’ın Yeni Showroom’u Trabzon Seramik Dünyası Açıldı

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan showroomlarına Trabzon Seramik Dünyası da eklendi.

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan bayi ağını genişleterek Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Seramiksan’ın ileri teknolojisinin ve estetik tasarımlarının sergilendiği yeni showroomu Trabzon Seramik Dünyası’nın açılışı 9 Nisan’da gerçekleşti.

Seramiksan, Trabzon Seramik Dünyası’nın 800m2’lik showroomunda banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Dünyadaki en son trendlerle üretilen Seramiksan ürünleri, Trabzon Seramik Dünyası’nda bir arada sunuluyor.

Trabzon Seramik Dünyası sahipleri Adnan Öksüz, Mustafa Kırıcı, Şenol Sürül ve Murat Canbakkal’ı tebrik eden Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, “Seramiksan kaliteli hizmet anlayışıyla bayi ağını genişletmeye devam ediyor. Bayilerimiz aracılığıyla müşteri memnuniyeti ilkesini tüm Türkiye’de uyguluyoruz. Sektörün deneyimli firması Trabzon Seramik Dünyası ile başlayan verimli iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum. Trabzon Seramik Dünyası’na bol kazançlı günler diliyorum dedi. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara